Mijn leven in de Wippolder
-Toen-

 

De geboorte van en het idee achter deze websiteContact :

Martin van Leeuwen
Kloosterkade - Delft
Mobiel : 06 1292 4098
mvleeuwendelft@gmail.com

Begin 2012, in de nacht na de viering van mijn 65e geboortedag kwam ik op het idee - ik kon na een sanitaire stop toch niet meer slapen - mijn levensverhaal betreffende het jeugdleven in de Wippolder op papier te zetten. Dit voordat het te laat is en dat ben ik in mijn hele leven nog nooit geweest! Ik heb die nacht dus nauwelijks nog een oog dicht gedaan want er kwam steeds meer boven water! Spannend! De andere morgen meteen opgestart maar na enige tijd zweetdruppelen het verhaal gelaten voor wat het was. Te druk!
Daar websiteontwikkeling n van mijn hobbies is en ik nieuwe ontwikkelingen op dat gebied momenteel aan het uitproberen ben leek het mij een mooi moment om de draad weer op te pakken. Een nieuwe start na een jaar vertraging. Bij deze dus!
De bedoeling is allereerst de tijd van mijn leven in de Wippolder te beschrijven vanaf mijn geboorte tot ongeveer mijn 20e levensjaar. Het TOEN.
Later - als ik het plezier in het schrijven van deze website blijf behouden - zal ik ook mijn huidige leven - dat wederom zijn oorsprong op de Kloosterkade in de Wippolder heeft - trachten te beschrijven. Het NU dus. Uitdagingen genoeg! Vanuit het verleden - HET TOEN - borrelen er steeds meer ideen naar boven waarbij er echter ook een behoorlijk aantal vragen rijzen waar ik geen antwoord op weet. Of de gegevens zijn zoek in mijn hoofd of de bibliothecaris weet niet meer waar hij de gegevens vroeger heeft opgeborgen.Vooral het plaatsen van een leeftijd bij de diverse gebeurtenissen en het daarbij op volgorde zetten van de bijbehorende gebeurtenissen is lastig!  Uiteraard zullen er ook onderwerpen worden aangesneden die niet zo heel erg veel met de wijk Wippolder te maken hebben maar wel een belangrijk deel van mijn leven vertegenwoordigen!
Ik heb deze site online geplaatst nadat de site een leuke beginstatus had. In de komende tijd zal ik met enige regelmaat trachten onderwerpen bij te plaatsen, te wijzigen en aan te vullen! Helpt u mij wel!

Ik reken er op dat er vele reacties op mijn website zullen komen. Heeft u verhalen en/of foto's? Neem even contact met mij op! Ik zal uw anekdote's graag plaatsen! Eventueel aangeleverde documenten of foto's krijgt u uiteraard terug

Stuur uw verhaal even via een email!